Cautare:
 

Invatamant
Galerie Foto
Forum
E-mail
Medgidia Azi


E-mail @ eMedgidia.ro
Nume utilizator:

Parola :

Vreau si eu | Am uitat parola

Meniu

Pagina: Institutii

   Institutii publice...

Fundatia pentru Ajutorarea Categoriilor Sociale Defavorizate
Adresa: Str. Decebal nr.35
Telefon/Fax: 0241/814555
Informatii: Consortiu apolitic fara scop lucrativ infiintat pentru a ajuta membrii comunitatii locale aflati in situatie economica sau sociala defavorabila. Sprijina infiintarea unor activitati de monitorizare, coordonare si asistenta de specialitate.

Fundatia Culturala "Lucian Grigorescu" Adresa: Str. Decebal nr. 33
Telefon/Fax: 0241/820402
Informatii: Organizarea de expozitii, simpozioane, expuneri, cursuri pe genuri de arta, realizarea unor studii pentru evidentierea trebuintelor culturale ale comunitatii, organizarea de sesiuni de comunicari stiintifice, stabilirea de contracte culturale in plan intern si international, identificarea si sustinerea potentialelor talente autohtone prin organizarea de concursuri, organizarea de festivaluri, tabere de creatie, culegerea de materiale traditionale, popularizarea valorilor culturii nationale si universale.

Alianta Franceza Constanta - filiala Medgidia
Adresa: Str. Republicii nr. 29
Telefon: 0241/814580
Informatii: Ofera posibilitatea de a imprumuta carti, reviste, ziare, de a viziona filme video si a asculta muzica in limba franceza. Cadrele didactice de limba franceza ofera sprijin elevilor in efectuarea temelor si aprofundarea limbii franceze. Se pot organiza spectacole, seminarii, evenimente culturale, intalniri cu personalitati din Franta.
Postat de Webmaster, Thursday 01.01.1970

« Inapoi
Link-uri
Loc pentru reclame.
Fiecare firma sau organizatie din Medgidia este invitata sa isi afiseze link-ul catre pagina web in aceasta sectiune, trimitand un e-mail la cu link-ul si un banner de dimenisune 90 x 45 pixeli sorin@emedgidia.ro

Link-uri


Site-ul are Site Meter accesari
IP: 44.200.194.255
Browser: CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)
Ultimul update: 6 May 2004
Referrer:
© 2002 - 2004 Un produs Primaria municipiului Medgidia