Cautare:
 

Invatamant
Galerie Foto
Forum
E-mail
Medgidia Azi


E-mail @ eMedgidia.ro
Nume utilizator:

Parola :

Vreau si eu | Am uitat parola

Meniu

Pagina: Oportunitati

   Ce ofera Medgidia ...
    Medgidia este un oras in plina dezvoltare , cu deschidere spre intreaga lume. Orasul are o zestre sporita, are insemnele unei localitati civilizate, bine gospodarite. Europa foloseste cimentul de Medgidia, recunoaste arta ei plastica, premiaza tinerii francofoni si pe viitorii imami.
    Prin portul Medgidiei trec barje cu incarcaturi de export, vinurile Fruvimed sunt recunoscute in intreaga lume, in curand autostrada Bucuresti - Constanta va lega Medgidia la drumul matasii si al pe trolului caspic.
[:: Cititi restul ::]   |   Postat de Webmaster, Thursday 01.01.1970

   Ce ofera Medgidia ...
    Se pot dezvolta in acest mod, serviciile de transport, alimentatie pu blica, servicii fotografice, etc. Se pot realiza plimbari de agreement pe canal cu diverse mijloace: idrobiciclete, barci, iole.
    In zona nord, zona industriala, exista cca 25 ha teren , ce poate fi concesionat in vederea construirii de spatii productive. Terenul este dotat cu retele de apa potabila si canalizare, energie electrica, accese rutiere si feroviare.
[:: Cititi restul ::]   |   Postat de Webmaster, Thursday 01.01.1970

Link-uri
Loc pentru reclame.
Fiecare firma sau organizatie din Medgidia este invitata sa isi afiseze link-ul catre pagina web in aceasta sectiune, trimitand un e-mail la cu link-ul si un banner de dimenisune 90 x 45 pixeli sorin@emedgidia.ro

Link-uri


Site-ul are Site Meter accesari
IP: 3.236.116.27
Browser: CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)
Ultimul update: 6 May 2004
Referrer:
© 2002 - 2004 Un produs Primaria municipiului Medgidia