Cautare:
 

Ulei avocado
Galerie Foto
Forum
E-mail
Medgidia Azi


E-mail @ eMedgidia.ro
Nume utilizator:

Parola :

Vreau si eu | Am uitat parola

Meniu

Pagina: Oportunitati

   Ce ofera Medgidia ...

    Se pot dezvolta in acest mod, serviciile de transport, alimentatie pu blica, servicii fotografice, etc. Se pot realiza plimbari de agreement pe canal cu diverse mijloace: idrobiciclete, barci, iole.
    In zona nord, zona industriala, exista cca 25 ha teren , ce poate fi concesionat in vederea construirii de spatii productive. Terenul este dotat cu retele de apa potabila si canalizare, energie electrica, accese rutiere si feroviare.
    Tot in aceasta zona exista posibilitatea cumpararii sau inchirierii de spatii mari dotate corespunzator pentru activitati de depozitare, conservare, productie.
    Medgidia este un puternic centru de schimburi al cultivatorilor de produse agricole si crescatorilor de animale. Aceasta se datoreaza terenurilor agricole foarte fertile, sistemelor de irigatii existente, sezonului climateric agricol mai lung decat in alte zone, specialistilor bine pregatiti.
    Tot in Medgidia exista centre zootehnice cu spatii special amenajate pentru dezvoltarea masiva a animalelor. Realizarea in viitorul apropiat a autostradei Bucuresti-Constanta, va traversa Medgidia pe aproximativ 20 km. Acest lucru va permite realizarea de mai multe unitati prestatoare de servicii: benzinarii, moteluri, campinguri, restaurante, baruri, parcari auto, spalatorii auto.
    In municipiu exista terenuri libere pentru constructii civile, la preturi accesibile.
    Exploatarea miniera Dobromin SA, producatoare de caolina, bentonita si argila, exporta in mai multe tari produsele sale si se afla pe cale sa infiinteze o societate mixta cu o firma straina pentru o fabrica producatoare de gresie, faianta, portelan.
     Administratia locala acorda sprijin si facilitati intreprinzatorilor si investitorilor prin intermediul programelor de dezvoltare locala ce se desfasoara cu finantare externa.
Postat de Webmaster, Thursday 01.01.1970

« Inapoi
Link-uri
Loc pentru reclame.
Fiecare firma sau organizatie din Medgidia este invitata sa isi afiseze link-ul catre pagina web in aceasta sectiune, trimitand un e-mail la cu link-ul si un banner de dimenisune 90 x 45 pixeli sorin@emedgidia.ro

Link-uri
PSD Medgidia


Site-ul are Site Meter accesari
IP: 3.88.185.100
Browser: claudebot
Ultimul update: 6 May 2004
Referrer:
© 2002 - 2004 Un produs Primaria municipiului Medgidia