Cautare:
 

Gel pentru unghii
Galerie Foto
Forum
E-mail
Medgidia Azi


E-mail @ eMedgidia.ro
Nume utilizator:

Parola :

Vreau si eu | Am uitat parola

Meniu

Pagina: Oportunitati

   Ce ofera Medgidia ...

    Medgidia este un oras in plina dezvoltare , cu deschidere spre intreaga lume. Orasul are o zestre sporita, are insemnele unei localitati civilizate, bine gospodarite. Europa foloseste cimentul de Medgidia, recunoaste arta ei plastica, premiaza tinerii francofoni si pe viitorii imami.
    Prin portul Medgidiei trec barje cu incarcaturi de export, vinurile Fruvimed sunt recunoscute in intreaga lume, in curand autostrada Bucuresti - Constanta va lega Medgidia la drumul matasii si al pe trolului caspic.
    Perspectivele de dezvoltare ale orasului sunt promitatoare. Administratia locala, prin compartimentele de specialitate si institutiile ce desfasoara programe de dezvoltare locala va vor facilita toate contactele necesare astfel incat investitia dumneavoastra sa fie una de succes.
    Canalul Dunare - Marea Neagra , traverseaza Medgidia pe o lungime de 15 km, de o parte si de alta alui existand drumuri tehnologice si teren liber pentru constructii. In perimetrul Portului Medgidia, se pot desfasura activitati de depozitare, manipulare, ambalare, prelucrare, transport, prestari servicii, etc. Distanta mica pana la port, va inlesni transportul pe Canalul Marea Neagra- Dunare - Rin - Main.
    Medgidia dispune de o forta de munca in surplus care ar putea fi atrasa in aceste activitati. In zona de vest a municipiului apropiata canalului, exista o suprafata de teren ce poate fi folosita pentru realizarea de amenajari cu caracter sportive, de agrement si alimentatie publica.
Postat de Webmaster, Thursday 01.01.1970

« Inapoi
Link-uri
Loc pentru reclame.
Fiecare firma sau organizatie din Medgidia este invitata sa isi afiseze link-ul catre pagina web in aceasta sectiune, trimitand un e-mail la cu link-ul si un banner de dimenisune 90 x 45 pixeli sorin@emedgidia.ro

Link-uri
PSD Medgidia


Site-ul are Site Meter accesari
IP: 18.222.119.148
Browser: Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)
Ultimul update: 6 May 2004
Referrer:
© 2002 - 2004 Un produs Primaria municipiului Medgidia