Cautare:
 

Inele si mansoane
Galerie Foto
Forum
E-mail
Medgidia Azi


E-mail @ eMedgidia.ro
Nume utilizator:

Parola :

Vreau si eu | Am uitat parola

Meniu

Pagina: Raport

   Raportul Administratiei Locale - 2004

    Este o datorie a administraţiei locale de a informa cetăţenii şi de a face public raportul activităţii sale.
    Realizat de conducerea Primăriei împreună cu ajutorul serviciilor şi birourilor din cadrul acesteia, acest raport îşi propune să vă prezinte principalele activităţi, proiecte, programe ale administraţiei locale, din ultimii ani. Ani în care am ascultat opiniile şi părerile dumneavoastră, am proiectat şi construit obiective importante pentru oraş, am depăşit împreună etape majore dar am avut şi satisfacţii depline.
    Una dintre ele foarte importantă pentru noi toţi, cetăţeni ai Medgidiei, este introducerea gazelor naturale, investiţie care a necesitat efort financiar şi fizic dar care a meritat având în vedere confortul rezultat.
    Politica locală adoptată de administraţie a fost întotdeauna aceea de menţinere a unui echilibru între resursele populaţiei şi taxele locale, acordându-se o atenţie deosebită problemelor sociale. Repartizarea banilor din bugetul local a fost stabilită prin ordonanţe şi legi asigurându-se ajutoare sociale, salarii pentru însoţitorii de handicapaţi dar şi cheltuieli pentru învăţământ, diferenţe de tarif la gigacalorie. Ceea ce a mai rămas a trebuit bine calculat pentru a asigura oraşului starea de normalitate bine meritată : servicii publice, investiţii, cultură.
    Medgidia este astăzi un oraş cu deschidere spre lume, are o zestre sporită şi însemnele unei localităţi civilizate şi bine gospodărite.
    Alături de un consiliu ales democratic, cu sprijinul angajaţilor şi al cetăţenilor s-a reuşit să fie o singură familie şi Medgidia să devină un oraş cu perspective de dezvoltare.Primăria şi Consiliul local au avut o bună colaborare cu instituţiile şi agenţii economici, organizaţiile non-guvernamentale, massmedia, societatea civilă.
    Sperăm ca acest raport să fie bine primit de către dumneavoastră, cetăţeni ai Medgidiei. Desigur,reacţiile sau comentariile în legătură cu el sunt binevenite şi vor constitui contribuţii valoroase pentru noi.
Primar, Mircea Pintilie
Postat de Webmaster, Thursday 01.01.1970

« Inapoi
Link-uri
Loc pentru reclame.
Fiecare firma sau organizatie din Medgidia este invitata sa isi afiseze link-ul catre pagina web in aceasta sectiune, trimitand un e-mail la cu link-ul si un banner de dimenisune 90 x 45 pixeli sorin@emedgidia.ro

Link-uri
PSD Medgidia


Site-ul are Site Meter accesari
IP: 54.157.35.140
Browser: claudebot
Ultimul update: 6 May 2004
Referrer:
© 2002 - 2004 Un produs Primaria municipiului Medgidia