Cautare:
 

Caolin cumpara
Galerie Foto
Forum
E-mail
Medgidia Azi


E-mail @ eMedgidia.ro
Nume utilizator:

Parola :

Vreau si eu | Am uitat parola

Meniu

Pagina: Raport

   Comisia pentru administraţie publică locală , juridic, apărarea ordinii publice, respectarea drepturilor şi libertăţilor cetăţenilor

Comisia pentru administraţie publică locală , juridic, apărarea ordinii publice, respectarea drepturilor şi libertăţilor cetăţenilor


- Virgil Moise – inginer, este ales pentru a treia oara consilier local în anul 2000 de când a preluat şi conducerea acestei comisii. Conduce propria societate SC Ferastel SRL şi este consultant în afaceri. Este membru al Partidului Social Democrat.
- Nicolae Jurubiţă – profesor de matematică la Şcoala generală nr. 3. A fost ales consilier municipal la alegerile locale din anul 2000.Este membru al Partidului Social Democrat.
- Victorina - Valerica Radu – medic de familie ,a fost aleasă consilier municipal la alegerile locale din anul 2000. Este membră a Partidului Social Democrat.
- Paraschiva Bobe – a fost aleasă consilier municipal în anul 2000. Este de profesie inginer zootehnist , director adjunct în cadrul Direcţiei Judeţene Agricole - Constanţa. Este membră a Partidului Social Democrat.
- Adrian Lojniţă - inspector al Agenţiei Locale de Ocupare şi Formare Profesională – Medgidia. Este consilier municipal din anul 2000 şi membru a Partidului România Mare.
Postat de Webmaster, Thursday 01.01.1970

« Inapoi
Link-uri
Loc pentru reclame.
Fiecare firma sau organizatie din Medgidia este invitata sa isi afiseze link-ul catre pagina web in aceasta sectiune, trimitand un e-mail la cu link-ul si un banner de dimenisune 90 x 45 pixeli sorin@emedgidia.ro

Link-uri
PSD Medgidia


Site-ul are Site Meter accesari
IP: 3.135.217.228
Browser: Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)
Ultimul update: 6 May 2004
Referrer:
© 2002 - 2004 Un produs Primaria municipiului Medgidia