Cautare:
 

Pentru cresterea penisului
Galerie Foto
Forum
E-mail
Medgidia Azi


E-mail @ eMedgidia.ro
Nume utilizator:

Parola :

Vreau si eu | Am uitat parola

Meniu

Pagina: Raport

   Comisia pentru amenajarea teritoriului şi urbanism , realizarea lucrărilor publice, protecţia medioului, conservarea monumentelor istorice şi de arhitectură

Comisia pentru amenajarea teritoriului şi urbanism , realizarea lucrărilor publice, protecţia medioului, conservarea monumentelor istorice şi de arhitectură


- Petre Epure – preşedintele comisiei şi consilier municipal din anul 1996. Este de profesie inginer şi manager al societăţii SC Etermed SA. Este membru al Partidului Social Democrat.
- Ştefan Necula - inginer pensionar a fost ales Consilier Municipal la alegerile locale din 1992, 1996 şi 2000. Actualmente este director executiv al Fundaţiei pentru ajutorarea categoriilor sociale defavorizate din Medgidia şi secretar al Biroului executiv al Partidului Social Democrat.
- Dan Iordan – este de profesie inginer şi director al societăţii SC Mecob SA - Medgidia. A fost ales consilier municipal în anul 2000 şi este membru al Partidului Social Democrat.
- Alin Trifan – consilier municipal din anul 2000, este de profesie inginer şi manager al societăţii SC CONS-CANAL SA – Basarabi. Este membru al Partidului Social Democrat.
- Lucian Istrate – consilier local din anul 2000 şi preşedintele organizaţiei locale a Partidului România Mare. Este director al SC LUIS ’95 SRL.

Comisia pentru învăţământ, sănătate , cultură, protecţie socială, sport şi agrement


- Costică Gheorghe – preot paroh al Bisericii “Sf. Dumitru”. Este consilier municipal şi preşedintele comisiei din anul 2000. A fost membru al Partidului Social Democrat.
- Luminiţa Chivu – medic de familie în cadrul Dispensarului nr.4 Medgidia. A fost aleasă consilier municipal la alegerile din anul 2000. Este membră a Partidului Social Democrat.
- Florica Soroceanu – a fost aleasă consilier municipal în urma alegerilor din anul 2000. Este medic de familie în cadrul Dispensarului nr. 5 Medgidia. Este membră a Partidului Social Democrat.
- Nicolae Păun – tehnician în cadrul societăţii SC "Comcereal" SA - Medgidia. A fost ales consilier municipal în anul 2000. Este membru al Partidului Social Democrat.
- Maria Binder – profesor - pensionar. A fost aleasă consilier municipal la alegerile locale din anul 2000. Este membră a Partidului Democrat.
Postat de Webmaster, Thursday 01.01.1970

« Inapoi
Link-uri
Loc pentru reclame.
Fiecare firma sau organizatie din Medgidia este invitata sa isi afiseze link-ul catre pagina web in aceasta sectiune, trimitand un e-mail la cu link-ul si un banner de dimenisune 90 x 45 pixeli sorin@emedgidia.ro

Link-uri
PSD Medgidia


Site-ul are Site Meter accesari
IP: 54.163.195.125
Browser: claudebot
Ultimul update: 6 May 2004
Referrer:
© 2002 - 2004 Un produs Primaria municipiului Medgidia
Rhino Gold Gel Pret
Rhino Gel Gold este un eficace si inovator gel pentru cresterea membrului formulat din ingrediente naturale pentru a satisface barbatii cu marimea barbatiei. Acest gel util pentru alungirea falusului ajuta in mod eficient la stimularea libidoului si la re