Cautare:
 

Geluri de unghii ieftine
Galerie Foto
Forum
E-mail
Medgidia Azi


E-mail @ eMedgidia.ro
Nume utilizator:

Parola :

Vreau si eu | Am uitat parola

Meniu

Pagina: Turism

   EXPOZITIA DE CERAMICA

     In anul 1971, Uniunea artistilor plastici din Romania i-a initiativa de concepere a unui program general de integrare a artei in viata sociala. Lucrarile expuse constituie structuri ceramice decorative ce par a fi crescute in mijlocul vegetatiei parcului, creand un ansamblu muzeal in aer liber unic in Europa. Obiectele au capacitatea de a comunica intr-un anumit grad prin limbajul simbolurilor. Ele indeplinesc in general functii decorative dar si utilitare fiind constituite din forme geometrice, capricioase cu referiri la structuri minerale, biomorfe, antropomorfice sau din forme seriale asamblate in combinari de elemente descifrindu-se sensuri metaforice, alegorice, fantastice. Lucrarile sint amplasate in citeva zone urbane principale: parcul central, de-a lungul falezei amenajate a Canalului Dunare - Marea Neagra, Muzeul de arta “Lucian Grigorescu“.

COMPLEXUL SPORTIV Cuprinde: hotel, stadion, patinoar, sala de sport, bazin de inot, piscina, teren de handbal, terenuri de tenis.
    Stadionul - are peste 32000 de locuri in tribune , are pista de atletism, in incinta terenuri pentru volei ,baschet, handball. Are prevazute: sala de fitness, bazine de recuperare, sauna, vestiare moderne. Se poate usor compara cu alte stadi- oane din tari cu traditie sportiva, precum GRECIA.
    Sala polivalenta are 750 de locuri si un iluminat modern si gazduieste in fiecare an competitii locale, judetene si nationale.
    Bazinul de inot are dimensiunile 50/21 metri, cu 8 culoare si a fost inaugurat chiar de cunoscuta inotatoare Carmen Bunaciu.
    Hotelul are o capacitate de 100 de locuri cu camere single si camere cu doua paturi, utilitati moderne (tv color, cablu, apa calda, telefon, mobilier luxos ). Centrala termica proprie.
     Restaurant si bar - capacitate 100 locuri unde se servesc mancaruri traditionale romanesti pentru cele mai diverse gusturi, asortate cu vinurile din podgoriile dobrogene.
    Intr-un singur loc gasiti tot ce va trebuie pentru a organiza competitii, chiar si de rang international.
Postat de Webmaster, Thursday 01.01.1970

« Inapoi
Link-uri
Loc pentru reclame.
Fiecare firma sau organizatie din Medgidia este invitata sa isi afiseze link-ul catre pagina web in aceasta sectiune, trimitand un e-mail la cu link-ul si un banner de dimenisune 90 x 45 pixeli sorin@emedgidia.ro

Link-uri
PSD Medgidia


Site-ul are Site Meter accesari
IP: 44.220.43.170
Browser: claudebot
Ultimul update: 6 May 2004
Referrer:
© 2002 - 2004 Un produs Primaria municipiului Medgidia